Taalvorming

individuele trajecten met persoonlijke aandacht

Een Geïndividualiseerd Taalbad

DragonTurtle biedt geïndividualiseerd taalonderricht zowel bij je thuis als in je bedrijf.

Deze dienst richt zich immers tot particulieren, zelfstandigen en ondernemingen, waarbij Nederlands en Frans, maar ook basis Duits en Engels aan anderstaligen kan onderwezen worden. Het richt zich tot wie binnen een specifieke tijd een specifieke taalvordering wil maken.

Voor de taalvorming kan de voertaal Nederlands, Frans, Duits, Engels en Italiaans zijn. De taalvorming wordt op maat afgestemd naargelang van de persoonlijke en professionele behoeftes van de cursist.

Op elk moment in het jaar kan een trainingsprogramma van minstens 15u vastgelegd worden en kunnen de lesuren in functie van je beschikbaarheid, motivatie en leerritme aangepast worden. In de loop van het leerproces krijgt de cursist regelmatig feed-back over zijn studie-evolutie en kunnen de lessen bijgestuurd worden.

Bij elke les wordt aan de taalstudent een passende lijst overhandigd van mogelijk aan te schaffen didactische lectuur in het kader van het afgestemde taalonderricht en zijn te bereiken doel.

Het tarief is 40 € per uur + transportkosten aan 0,40 euro/km, exclusief BTW. De taaltrainingen worden gegeven tussen 8 en 17u aan een minimum frequentie van 1,5 u per week.



5 elementen voedingsadvies, soundwave, DragonTurtle Tuina massages Klankrelaxatie Voedingsadvies Workshops Ademhaling Coaching Stressbegeleiding Allergie Taalvorming Wellness Karel Vandersloten Nijverheidsstraat 3 Vilvoorde Geschenkbon Ontstressen Oosterse massage

Enkele Impressies