Wellness centrum

met zin voor evenwicht en persoonlijke aandacht

Centrum van Welzijn en Vorming

DragonTurtle is een éénpersoons- centrum van persoonlijk welzijn, goed gevoel en vorming met zin in evenwicht en alert bewustzijn.

Het biedt je een platform met massages, klank- en ademhalingsrelaxaties, individuele begeleiding, workshops en op maat afgestemde taalopleidingen Frans en Nederlands, maar ook basis Duits en Engels aan anderstaligen.

DragonTurtle richt zich tot alle leeftijden: in de praktijk, bij jou thuis of in jouw bedrijf. Persoonlijke aandacht en service staan hier centraal. Formules op maat kunnen uitgewerkt worden.
Karel-Ferdinand

Hallo en welkom. Mijn naam is Karel-Ferdinand Vandersloten. Ik sta achter DragonTurtle en heb na enkele jaren van extra opleiding deze zaak opgestart als zelfstandige therapeut 'Chinese massage Tuina, personal coaching en klankrelaxatie' en free lance taaltrainer.

Na een ervaringrijke loopbaan in voornamelijk de communicatiesector van de automobiel-wereld, besloot ik na een 'burn-out' mijn leven grondig te heroriënteren. Ik koos voor een totaal nieuwe richting, nl. één waarbij ik mensen op weg kan helpen, om zich zowel fysisch als mentaal beter te voelen, zowel op privé en/of professioneel vlak.

 

Mijn nieuwsgierigheid naar het functioneren van de mens binnen zijn omgeving, mijn communicatievaardigheid, luisterbereidheid, oog voor detail, doorzettingskracht, ervaringsdeskundigheid uit zowel de bedrijfs- als persoonlijke leefwereld, mijn liefde voor zowel exotische muziek- en stemtrillingen, als lichaams- en taalexpressie komen hierbij goed van pas.

Met in de achtergrond een theoretische en practische kennis van sjamanisme, zweethutrituelen, boventonen, natuurstemzang, yoga, meditatie/relaxatietechnieken en op de voorgrond een vorming masters practitioner NLP coaching en stressbegeleiding, Chinese massagetherapie 'tuina' (uitgesproken "tweena"), voedingsleer en een intensieve stage in China, voel ik me er klaar voor en wil ik me voor u inzetten om een 'lekker-en-evenwichtig-in-mijn-vel-gevoel' te bereiken.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten of spoedig van u te horen. U kan vrijblijvend informeren.

Klik hier voor mijn uitgebreid CV !

5 elementen voedingsadvies, soundwave, DragonTurtle Tuina massages Klankrelaxatie Voedingsadvies Workshops Ademhaling Coaching Stressbegeleiding Allergie Taalvorming Wellness Karel Vandersloten Nijverheidsstraat 3 Vilvoorde Geschenkbon Ontstressen Oosterse massage

DragonTurtle ?

DragonTurtle stelt een dier voor uit de Chinese mythologie, halfdraak en halfschildpad. De draak symboliseert geluk, de schildpad lang leven en de babyschildpad nieuw begin.

De legende vertelt dat de schildpad binnenin zijn lichaam het geheim draagt van hemel en aarde, tussen yin en yang, tussen rust en actie, stilte en geluid

Hieruit ontstaat een basis voor een gezond en gelukkig leven. De vurige dynamiek van de draak en de aardse verpozing van de schildpad kunnen immers best samengaan.

In China wordt nog regelmatig op de DragonTurtle beroep gedaan voor succes in zaken, liefde, welvaart en bescherming ...

Enkele Impressies